V mesecu novembru so otroci postajali iz dneva v dan bolj samostojni. Sami jejo, vedno več jih samostojno pije iz kozarčka, učimo se sezuti copate in jih pospraviti, nekateri pa se že celo sami obujejo. Radi imajo skrivnostno vrečko iz katere vsak dan pokuka kaj novega. Pri dejavnostih na blazini smo tako opisovali predmete na slikah in jih šteli, se pogovarjali o tem, kaj jeseni počnejo živali in zapeli o njih pesmi, ki jih že poznamo.

Na sprehodih je ob bibi zasedenih vedno več obročkov, s seboj pa jemljemo vedno manjše vozičke. Zunaj zelo uživamo, saj se nam vedno kaj zanimivega pripeti. Na enem izmed potepanj smo lahko opazovali smetarski tovornjak pri delu. Dobro že vemo, kje je doma kakšen kužek ali muca in jih pogosto obiskujemo. Račke v bližnji ulici pa so se nas tudi že povsem navadile in nas pozdravijo že na daleč.

Odkrili smo tudi zelo zanimiv kotiček v Žužemberku, kjer so parkirani raznobarvni tovornjaki. Kar nekaj časa smo začarano opazovali delovne stroje pri delu, nato pa smo se igrali s kamenčki in drevesnimi listi, ki smo jih našli na tleh.

Tudi ob deževnih dnevih nismo pozabili na gibanje. Svojo živahnost smo lahko izživeli v telovadnici in na hodniku, občasno pa tudi naša igralnica postane telovadnica, kjer razvijamo različne spretnosti in uživamo v gibanju.

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)