“Juhuhu” počitnice so tu. Tudi junij je pri Polžkih minil zelo hitro, zapolnili pa smo si ga z najrazličnejšimi dejavnostmi.

Kadar je bilo zunaj prevroče smo se radi usedli za mizo in se igrali z namiznimi igra s tem pa razvijali svoje ročne spretnosti.

Namesto slikanic smo radi prelistali kakšno otroško revijo.

 

Večkrat smo odšli do stare šole, kjer zelo uživamo na igrišču in se po družimo z našimi prijatelji.

Če nam vreme ni bilo naklonjeno, da bi odšli na sprehod smo pred hišo spuščali in lovili milne mehurčke.

Trgali in mečkali smo časopisni papir.

Tudi na inštrumente in ustvarjanje nismo pozabili.

Čeprav smo najmlajši smo se tudi mi pogovarjali o varnosti pred soncem in s pomočjo aplikatov spoznali knjigo Bori in Bina na sonce. Če smo si ravno zapomnili kaj nas varuje pred soncem vam ne obljubimo, smo pa uživali med preizkušanjem sončnih očal in klobuka. Pozirali smo in se ogledovali v ogledalu.

Na koncu vrtčevskega leta pa smo dobili svoje mape z izdelki in albume s slikami ter okvirje katere je izdelala ga. Klavdija. Seveda smo si jih najprej ogledali sami, potem pa jih odnesli še svojim staršem.

Letošnje leto je zelo hitro minilo. Iz malih Polžkov smo postali veliki in samostojni Polžki, ki veselo lezejo novim zmagam naproti. Med počitnicami se bomo veliko igrali, se sproščali in predvsem uživali. Čakajo nas tudi dopusti in upam, da jih boste starši in otroci čimbolj lepo izkoristili.

 

 

(Skupno 253 obiskov, današnjih obiskov 1)