Tudi letos nas za bo v predprazničnem času obiskalo Miškino gledališče (prej bolj znano kot Ku Kuc). Tokrat si bodo v četrtek, 22. 12. 2016, ob 9.30 otroci oddelkov Mucki, Zajčki, Mravljice, Miškolini, Ribice, Pikapolonice, Miške in Metulji  v telovadnici OŠ Žužemberk ogledali predstavo Rudolf in praznične kremšnite. Po predstavi otroke čaka presenečenje – morda obisk kakšnega dobrega moža.

Rudolf in praznične

O predstavi:

Palček Vseznalček v Božičkovi pisarni ureja še zadnje podrobnosti iz seznama božičnih opravil. Skoraj vse je pripravljeno za prihajajoče praznike. Pisma otrok so prebrana, darila zavita, sani podmazane in Božičkova rdeča obleka pripravljena.

Palček Vseznalček ima le še eno nalogo. Obiskati mora devet jelenčkov, ki letijo in vlečejo Božičkove sani. Preveriti mora ali so pridno skrbeli za kondicijo in si nabrali novih moči za polet okoli sveta.

Tresko, Plesač, Skakač, Hudko, Komet, Kupid, Plamenko in Bliskač pridno telovadijo v Božičkovi telovadnici. Le enega jelenčka ni nikjer… Kje je Rudolf?

Ko ga zagleda od presenečenja kar obnemi. Rudolf se je namreč med letom tako zredil, da sploh ne vidi več preko svojega trebuščka. Vso jesen se je basal s sladkarijami iz Božičkove pekarne in gledal televizijo. Le kako bo vlekel Božičkove sani? Tak vendar ne more poleteti!

Nastane cela zmešnjava! Palček Vseznalček pritisne na Božičkov S.O.S. alarm in prične z veliko praznično intervencijo. Ali bo Rudolfu uspelo izgubiti nekaj kilogramov in se odpovedati omamnim sladkarijam? Bo poslušal nasvet otrok in prijatelja palčka Vseznalčka?

Za srečni konec potrebujemo le ščepec čarobnega božičnega prahu, nekaj iznajdljivosti in pomoč otrok.

Oglejte si hudomušno praznično predstavo, kjer se boste ob prigodah navihanega Rudolfa in iznajdljivega palčka Vseznalčka smejali tako na glas, da se bo slišalo do severnega pola.

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)