Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

Gibalne urice enota Medo

Hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaa,

tako se je glasil pozdrav na vsakih gibalnih uricah. Kar nekaj časa je že minilo od zadnjih gibalnih uric, kjer sva napovedovali, da bomo za konec odšli še na zadnje športno udejstvovanje – pohod, kjer bi podelili medalje otrokom, kateri so redno obiskovali gibalne urice. Žal nam je COVID-19 spremenil načrte. Najin predlog je, da se kljub vsemu odpravite na pohod sami s svojimi družinami in verjamemo, da boste ustvarili lepe športne spomine.

Hvaležni sva, da ste naju »novinki« gibalnih uric, tako dobro sprejeli in bili vedno pripravljeni sodelovati. Gibalne urice so bile zelo dobro obiskane. Ob tej priložnosti se želiva zahvaliti otrokom, ker ste z nasmehom na obrazu prihajali ter staršem in starim staršem, da ste spodbujali otroka pri gibalnih izzivih. Kot vsako leto, tudi letos, najbolj uspešni dobijo medalje. Medalje bodo otroci prejeli skupaj z ostalimi izdelki, katere vam bomo ob koncu leta predale vzgojiteljice oddelkov.

Želiva vam čim več gibalnih dejavnosti med počitnicami. Naslednje leto pa se ponovno prijavite na gibalne urice, kjer zabave nikoli ne zmanjka.

Mateja Rus in Sanja Mikec

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)