Predbožični čas v Vrtcu Sonček.

»Ta svet je lep, če nekomu nekaj daš, ta svet je lep če nekoga rad imaš …«

Pričel se je adventni čas. Delavke vrtca smo z velikim veseljem izdelovale izdelke, ki ste jih starši lahko kupili na predbožični tržnici. Za vse  prispevke se vam iskreno zahvaljujemo.

14. 12. 2022 bomo imeli igrico  Miškinega gledališča z naslovom NENAVADNO DARILO, obiskal nas bo Božiček in nam bo prinesel igrače, ki smo jih lahko kupili s pomočjo donacijskih sredstev.

Časi so težki in na vseh področjih je potrebno varčevati. Kljub temu se še najdejo ljudje odprtih rok in dobrega srca. Na prošnje za donacijo sredstev so se prijazno odzvali in darovali denar za igrače naslednja podjetja: PESKOKOP KEPA iz Šmartna pri Litiji, KGN NOVINC z Dvora in MOHORČIČ TRANSPORT iz Zalisca, KZ Trebnje, Klučavničarstvo Setničar iz Prapreč, ElTim iz Gabrovčca.

 Podjetje WINTERHALTER GASTRONOM iz Grosuplja so nas prosili, če bi obisk dedka Mraza popestrile z igrico. Odzvale smo se vabilu in tudi oni so nam darovali nekaj sredstev za nakup igrač.

Vsem ISKRENA HVALA v imenu naših malih sončkov in strokovnih delavk Vrtca Sonček.

»Iz sivih oblakov na dol in breg, pada, pada beli sneg …«

Koledarska zima trka na vrata. Vsi otroci od najmlajših do največjih že pridno ustvarjajo na zimsko tematiko in ravno danes so priplesale snežinke, ko so strokovne delavke postavile razstavo v trgovskem centru Supernova v Novem mestu, na temo ZIMA.

Tudi avlo naše šole krasijo izdelki izpod pridnih rok naših malčkov.

Lilijana Hrovat

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)