Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

Vrtec 18. 1. – 22. 1. 2021

Spoštovani starši.

S strani Ministrstva za šolstvo smo prejeli okrožnico, da je Vlada Republike Slovenije v sredo, 13. 1. 2021, zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19.
Vrtci v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku). Odločitev o delovanju vrtca v zmanjšanem obsegu, sprejme župan občine na območju katere vrtec izvaja dejavnost.

Starše otrok, ki v naslednjem tednu (18. 1. – 22. 1. 2021) potrebujete nujno varstvo prosimo, da nam prijavo posredujete na e- naslov vrtec.zuzemberk@guest.arnes.si najkasneje do petka, 15 1. 2021 do 13.00.
Sporočite ime in priimek otroka, oddelek, točen čas prihoda v vrtec in odhoda domov ter morebitne odsotnosti po dnevih.
Staršem otrok, ki so bili v vrtcu že ta teden, nove prijave ni potrebno posredovati, razen v primeru spremenjenih potreb (morebitna odsotnost, ure prihoda in odhoda).

Razpored otrok po igralnicah bom staršem prijavljenih otrok preko eAsistenta posredovala v nedeljo popoldan.

Starše otrok, ki bodo v domačem varstvu, prosimo za pravočasno odjavo v eAsistentu.

Prijazno vas pozdravljamo z željo, da bo epidemiološka situacija res kmalu dovoljevala vrnitev vseh naših malih sončkov v naš “sončni” vrtec.

Tanja Fabjančič, pomočnica ravnateljice za vrtec

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 2)