Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

Sovice v mesecu aprilu

Mesec april je povabil v naše gnezdo še nekaj malih Sovic in zato smo potrebovali še eno malo večjo Sovico, da nam bo pomagala, nam krajšala čas in nas pocrkljala ter nas razveseljevala s svojo družbo – prišla je teta Nina.

V mesecu aprilu smo se zabavali z najrazličnejšimi igračami in odpadno embalažo, se urili v lepljenje, trganju penastih nalepk; cufanju, vlečenju, drobljenju in pospravljanju suhega listja z naše veje, ki je že nekaj časa čakala, da se poslovimo od nje in tako tudi od jeseni in zime. Izkoristili pa smo tudi priložnost in se odpravili do bližnje kmetije, kjer smo spoznavali in opazovali živali ter naravo.

Prerivanje stolov in igra v in na našem kartonastem tunelu, nam je vedno bila v veselje. Kot tudi zlaganje, sestavljanje, prerivanje in igra z ostalimi igračami. Nadvse pa smo bili veseli obiskov v naši telovadnici. V njej je tooooliko zanimivih rekvizitov in priložnosti za igro in učenje. Prav veselo smo se lotili gibanja na vse možne načine in tako negovali in skrbeli za zdravje v vrtcu.

Res smo se imeli lepo.

Zapisala in fotografirala Klavdija Pirc

(Skupno 84 obiskov, današnjih obiskov 1)
 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost