Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41
 

ZAKLJUČNI IZLET NA RANČ ALADIN – MIŠKE

Ali je ta avtobus za nas, za Ranč Aladin? To vprašanje je v igralnici Miške odmevalo od zime do junija. Končno je napočil junijski dan, ko smo rekli, da je ta avtobus za nas. Končno je bil dan, ko so nam drugi otroci mahali ob slovesu.

Otroci so bili za obisk Ranča Aladin izredno motivirani, vestno so nosili denar za varčevanje ter odštevali mesece. V mesecu juniju smo tudi v oddelku začeli z »intenzivnimi« pripravami na obisk ranča. Tako smo začeli spoznavati vse živali, katere nas bodo pričakale ter se resnično veselili, da jih vidimo v živo.

Pot na avtobusu je hitro minila, naša prva postaja so bila igrala. Kako smo se jih razveselili! Otroci so raziskovali vse kotičke na igralih ter se resnično zabavali, prav vsak je našel igro zase. Ko so nas poklicali, da smo na vrsti za voden ogled, so bili otroci hitro zbrani ter navdušeno čakali, da vidijo vse živali. Veliko so spraševali, veliko smo že vedeli, vendar smo vsi izvedeli veliko novega. Voden ogled je bil zelo aktiven ter poučen. Po ogledu nam je začelo zmanjkovati energije, zato je bil idealen trenutek za okusno malico ter slasten sladoled.

Nasmejanih ust smo odšli nazaj proti vrtcu.
Hvala staršem, da ste bili pripravljeni celo leto sodelovati pri varčevanju, ker smo na Ranču Aladin ustvarili zares lepe spomine.

 

 

 

 

 

 

 

Vzgojiteljice oddelka Miške

 

 

 

 

(Skupno 146 obiskov, današnjih obiskov 1)