V okviru gozdne pedagogike in potrebe otrok po gibanju in raziskovanju pogosto hodimo v bližnji gozd. Tam raziskujejo, opazujejo, prenašajo veje, iščejo storže, najdejo pa tudi kaj zanimivega, kot je ta upognjena veja, na kateri se gugajo.

V septembru in oktobru so naši najmlajši iz skupine praznovali rojstni dan. Torta ni bila prava, praznovanje pa vseeno veselo.

Veliko se pogovarjamo o zdravi prehrani, jih spodbujamo na okušanje in uživanje raznovrstne hrane. Tradicionalni slovenki zajtrk je bil prava spodbuda za pogovor o tem, kaj je zdravo, predvsem pa okusno. Pa še teknilo je vsem.

Kaj radi jemo?

Mi imamo vse radi. Za zajtrk se dobro najemo, da imamo moč za igro, sprehode, predvsem pa to, da nismo tečni. Trudimo se, da jemo zdravo hrano.

1x tedensko ali pa celo večkrat, kadar je to mogoče, predvsem ob slabem vremenu, izkoristimo telovadnico za daljše aktivnosti, kjer imamo na razpolago veliko prostora za tekanje, gibalne vaje, igre z rekviziti in pripomočki, pa tudi telovadno orodje. Zelo uživajo, saj imajo veliko prostora.

Rebeka in Dijana

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)