Vrtec Sonček pri OŠ Žužemberk 07 620 14 41, 030 717 740
 

3. abonmajska predstava Čudežni pralni stroj

sredo, 27. 2. 2019, ob 9.30 si bodo otroci oddelkov Zajčki, Mravljice, Miškolini, Ribice, Pikapolonice, Miške in Metulji v telovadnici OŠ Žužemberk ogledali zadnjo abonmajsko predstavo Miškinega gledališča z naslovom Čudežni pralni stroj.

Predvidena cena predstave bo 2,50 EUR na otroka, plačilo bo po položnici. Za otroke iz enote Dvor bo organiziran avtobusni prevoz v Žužemberk.

Iz vsebine predstave:

Prisrčna zgodba, polna prijetnih misli, bogatih kostumov in iskrivih dialogov, potrka na srca mnogih odraslih, predvsem pa razkrije skrivnosti o najboljših prijateljih, sprejemanju drugačnosti in premagovanju dobrega nad zlim mnogim otrokom. 

Zgodba se dogaja v kopalnici deklice Polonce. V njej stoji star pralni stroj, ki ga je oživila Polončina ljubezen. Postal je čudežni pralni stroj, ki z vsakim pranjem Polonci pričara drugega pravljičnega junaka. Iz stroja pokukajo snežinka Minka, dvorski norček Zvonko in hudobna čarovnica Črnomila. Vsak od njih ji zaupa pomembno skrivnost o ljubezni in prijateljstvu.

Predstava navdušuje s svojim sporočilom, ki jih otrokom na najbolj zabaven način podajo pravljični junaki. V njej ne manjka milnih mehurčkov, odlične glasbe, plesa, humorja in sodelovanja otrok.

 

(Skupno 119 obiskov, današnjih obiskov 1)